Ohita

Uutinen -

Dustin on nimetty Dell EMC Titaanikumppaniksi

Dustin, yksi johtavista pohjoismaisista IT tuotteiden ja palveluiden jälleenmyyjistä, ilmoitti tänään, että se on nimetty Dell EMC Titaanikumppaniksi. Titanium tason Dell EMC kumppaniohjelma nimeää kumppaneita, joilla on valmiudet, resurssit ja asiantuntijatason sertifioinnit tehden niistä alan asiantuntijoita omalla pätevyysalallaan. Titaanikumppaneilla on myös mahdollisuus tukea kokonaisvaltaisia ratkaisuja tuote-, palvelu- ja ratkaisuosaamisellaan. Nämä kumppanit voivat tarjota täydellisiä end-to-end-ratkaisuja, palvelut mukaan lukien.

“Olemme erittäin ylpeitä tästä tunnustuksesta ja näemme sen huomionosoituksena Dustinin monitaitoisille IT-asiantuntijoille, jotka auttavat asiakkaitamme päivittäin IT-haasteissa perustaen tuen laajaan IT-tuote-, palvelu- ja ratkaisuvalikoimaamme. Odotamme innolla vahvan kumppanuuden jatkumista Dellin EMC kanssa keskittyen tehokkaiden IT-ratkaisujen tarjoamiseen asiakkaillemme”, kertoo Rebecca Tallmark, Dustinin Product Marketing VP.

“Mahdollisuutemme saada aikaan suuria Dell EMC kumppanuusohjelman kautta on suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Titanium Status tarjoaa mahdollisuuden työskennellä läheisesti top-kumppaneidemme kanssa täyttääksemme yhteisten asiakkaidemme tarpeet entistäkin suuremmassa skaalassa ja entistäkin paremmin”, sanoo John Byrne, Dell EMC:n Global Channels johtaja. “Dustin on todellakin ansainnut tämän nimityksen ja odotamme innolla yhä vahvempaa ja molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä myös tulevaisuudessa.”

“Titaani Status kumppanimme ovat strategisimpia yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat jatkuvasti tukeneet Dell EMC tuotteita, palveluita ja ratkaisuja yhteisten asiakkaidemme eduksi. Siirtyessämme eteenpäin tarjoaa tämä uusi status entistäkin enemmän mahdollisuuksia strategisen tuen, palveluiden ja ansaitun tunnustuksen antamiseen, ja yhdessä voimme jatkaa rajojen laajentamista entisestään,” sanoo Dell EMC EMEA:n Michael Collins, Senior Vice President, Channel. “Dustin on todellakin ansainnut tämän tunnustuksen ja odotamme innolla entistä vahvempaa ja molemminpuolista hyötyä yhteistyössämme myös jatkossa.”

Tietoja Dustinista

Dustin on yksi pohjoismaiden johtavista IT-tuotteiden ja niihin liittyvien palvelujen jälleenmyyjistä yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Dustinin ydintoiminta keskittyy sähköiseen kaupankäyntiin ja se toimii siltana valmistajien laajan valikoiman ja asiakkaiden vaatimusten välillä ja Dustinin työntekijät auttavat asiakkaitaan löytämään juuri heille sopivan ratkaisun.

Dustin on one-stop-shop, jonka valikoimaan kuuluu noin 200 000 tuotetta, palvelua ja ratkaisua. Myynti tapahtuu Ruotsista, Tanskasta, Norjasta sekä Suomesta käsin.

Konsernilla on yli 900 työntekijää ja sen liikevaihto oli vuonna 2015/16 8,3 miljardia (SEK). Noin 90 prosenttia Dustinin tuloista tulee yrityssektorilta ja erityisesti pieniltä ja keskisuurilta yrityksiltä. Dustin Group on noteerattu Nasdaq Stockholm -pörssissä vuodesta 2015 alkaen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Nackassa Tukholmassa.

Yhteyshenkilöt

Karin Tränk

Karin Tränk

Lehdistön yhteyshenkilö Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294