Ohita
 Chilitaito on nyt Dustin

Tiedote -

Chilitaito on nyt Dustin

Tänään Dustinin suomaisen tytäryhtiön Chilitaidon sulautuminen emoyhtiö Dustiniin saadaan päätökseen. Tämä on suuri askel kohti yhtenäistä Dustinia.

“Olemme iloisia voidessamme yhdistää voimamme Chilitaidon lahjakkaiden kollegoidemme kanssa saman Dustin-brändin alle. Yhdessä pystymme entistä paremmin varmistamaan, että asiakkaamme ovat eturintamassa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ratkaisun.” sanoo Pontus Cederberg, Dustinin pienten ja keskisuurten yritysten myyntijohtaja Pohjoismaissa.

Chilitaito Oy aloitti taipaleensa keväällä 2022 Dustinin vuosina 2018 ostaman Itaito Oy:n ja 2019 ostaman Chilit Oy:n yhdistymisen myötä. Chilitaito on vahva IT-kumppani Suomen markkinoilla kattavalla asiakastarjoamallaan, joka sisältää niin laitetoimitukset, ohjelmistolisenssit, projektit, palvelut ja ratkaisut muistikorteista nykyaikaisiin pilviratkaisuihin.

”Olemme innoissamme voidessamme liittyä osaksi isompaa kokonaisuutta. Jatkossakin tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Sulautumisen myötä voimme yhdistää osaamisemme Dustinin kanssa ja palvella entistä suurempaa asiakaskuntaa.” sanoo Chilitaidon toimitusjohtaja Jani Anttila.

Kaikki Chilitaidon 90 työntekijää ovat siirtyneet Dustinin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Aiheet


Dustin on johtava verkkopohjainen IT-kumppani Pohjoismaissa ja Benelux-maissa. Varmistamme, että asiakkaamme ovat eturintamassa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ratkaisun.

Valikoimassamme on noin 280 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Tilikauden 2021/22 liikevaihto oli noin 23,6 miljardia kruunua, ja hieman yli 90 prosenttia liikevaihdosta tuli myynnistä yritysasiakkaille.

Dustin Groupilla on yli 2500 työntekijää ja se on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä vuodesta 2015. Sen pääkonttori on Nacka Strandissa aivan Tukholman keskustan lähettyvillä.  

Yhteyshenkilöt

Karin Tränk

Karin Tränk

Lehdistön yhteyshenkilö Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294