Ohita
Michael Haagen Petersen.
Michael Haagen Petersen.

Tiedote -

Dustin alkaa myydä käytettyjä IT-tuotteita yhteistyössä Ciscon kanssa

Pohjoismaissa ja Benelux-maissa toimiva verkossa palveleva IT-kumppani Dustin alkaa myydä käytettyjä verkkolaitteita yhteistyössä Ciscon kanssa.

- Dustinille on tärkeää edistää kiertotaloutta IT-alalla. Siksi meille on myös tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme käytettyjä IT-laitteita. Ciscon kanssa tekemämme yhteistyön kautta me voimme edistää IT-alan siirtymistä kohti kiertotaloutta, Dustinin EVP Large Corporate & Public Nordic Michael Haagen Petersen sanoo.

Dustinilta voi jatkossa hankkia käytettyjä verkkolaitteita, ja tämä mahdollisuus on ensisijaisesti suunnattu suuryrityksille, suuremmille pk-yrityksille sekä julkisen sektorin toimijoille. Laitteisiin kuuluu aina Ciscon täysi tuki ja takuu.

Dustin huolehtii myös jo käytetyistä Cisco-tuotteista, niin että käytetyt laitteet voidaan ottaa uusiokäyttöön ja kierrättää vastuullisella tavalla. Palvelu on ensin tarjolla pelkästään Dustin Ruotsissa, mutta on pian myös saatavilla kaikilla Dustinin markkinoilla.

– Tämä on jälleen yksi askel koko alan positiivisessa kehityksessä ja yksi askel kohti tavoitettamme olla 100 % kiertotaloudellinen vuoteen 2030 mennessä. Haluamme auttaa yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita olemaan kestävämpiä, Michael Haagen Petersen toteaa lopuksi.

Aiheet


Dustin on johtava verkkopohjainen IT-kumppani Pohjoismaissa ja Benelux-maissa. Varmistamme, että asiakkaamme ovat eturintamassa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ratkaisun.

Valikoimassamme on noin 280 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Tilikauden 2021/22 liikevaihto oli noin 23,6 miljardia kruunua, ja hieman yli 90 prosenttia liikevaihdosta tuli myynnistä yritysasiakkaille.

Dustin Groupilla on yli 2500 työntekijää ja se on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä vuodesta 2015. Sen pääkonttori on Nacka Strandissa aivan Tukholman keskustan lähettyvillä.  

Yhteyshenkilöt

Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294