Ohita
Pontus Cederberg.
Pontus Cederberg.

Tiedote -

Dustin alkaa myydä Starlinkin tuotteita

Dustin alkaa yhtenä ensimmäisistä jälleenmyyjistä Pohjoismaissa myydä Starlinkin satelliitti-internettuotteita, jotka mahdollistavat pääsyn verkkoon lähes mistä tahansa.

Elon Muskin SpaceX:n kehittämä Starlink on suunniteltu tarjoamaan nopeaa internetyhteyttä maailman syrjäisimpiinkin paikkoihin. Starlink mahdollistaa toiminnot, jotka eivät ole aiemmin olleet mahdollisia satelliitti-internetin avulla, kuten suoratoiston, verkkopelit, videopuhelut ja paljon muuta.

– Haluamme auttaa asiakkaitamme pysymään kehityksen eturintamassa oikeiden IT-tuotteiden ja -ratkaisujen avulla. Siksi olemme erittäin iloisia voidessamme nyt tarjota Starlinkin tuotteita, joiden avulla internetiä voi käyttää lähes mistä tahansa. Se avaa monia uusia mahdollisuuksia sekä yrityksille että yksityishenkilöille, sanoo Pontus Cederberg, Dustinin Pohjoismaiden SMB-myyntivastaava.

Dustin myy laitteesta kahta eri versiota: Starlink Standard Kit kuluttajille ja Starlink High Performance Business Kit yrityksille. Tuotteen käyttö edellyttää tilausta, jonka voi ostaa Starlinkin verkkokaupasta tai sovelluksen kautta. Itse tuote on helppo asentaa muutamassa minuutissa.

Aiheet


Dustin on johtava verkkopohjainen IT-kumppani Pohjoismaissa ja Benelux-maissa. Varmistamme, että asiakkaamme ovat eturintamassa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ratkaisun.

Valikoimassamme on noin 280 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Tilikauden 2021/22 liikevaihto oli noin 23,6 miljardia kruunua, ja hieman yli 90 prosenttia liikevaihdosta tuli myynnistä yritysasiakkaille.

Dustin Groupilla on yli 2500 työntekijää ja se on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä vuodesta 2015. Sen pääkonttori on Nacka Strandissa aivan Tukholman keskustan lähettyvillä.  

Yhteyshenkilöt

Karin Tränk

Karin Tränk

Lehdistön yhteyshenkilö Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294