Ohita
Dustin avaa verkkokaupan Alankomaissa

Tiedote -

Dustin avaa verkkokaupan Alankomaissa

Dustin lanseeraa tänään verkkokaupan Alankomaissa. Se tarkoittaa sitä, että Dustin tarjoaa nyt sekä tuotteita, palveluita että ratkaisuja Alankomaissa.

Dustinin verkkokauppa Alankomaissa (dustin.com) on suunnattu sekä yrityksille että yksityishenkilölle. Pääfokus on pienissä ja keskisuurissa yrityksissä.

-Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota tehokasta verkkokauppaamme Alankomaissa. Ottaen huomioon pitkän kokemuksemme verkkokaupasta sekä tietämyksemme pienten ja keskisuurten yritysten IT-tarpeista olemme sitä mieltä, että markkinoilla on rako juuri meille. Odotamme innolla haastajan asemaa Alankomaissa. Tavoitteemme on kehittyä siellä pienten ja keskisuurten yritysten johtavaksi kumppaniksi, Dustinin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Thomas Ekman sanoo.

Pohjoismaiden ja Alankomaiden markkinoiden välillä on suuria yhtäläisyyksiä sekä markkinarakenteen että asiakastarpeiden suhteen. Dustinin saavutettavissa olevien B2B-kokonaismarkkinoiden arvo on jopa 262 miljardia Ruotsin kruunua.

Lisätietoja antaa:

Eva Ernfors, tiedotuspäällikkö, eva.ernfors@dustin.se, +46 70 258 62 94

Tietoja Dustinista

Dustin on johtava verkkokauppaan keskittyvä IT-kumppani, jolla on toimintaa Pohjoismaissa ja Alankomaissa. Yritys tarjoaa IT- tuotteita ja niihin kuuluvia palveluita ja ratkaisuja yrityksille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille, keskittyen erityisesti pieniin- ja keskisuuriin yrityksiin. Dustin toimii siltana valmistajien laajan valikoiman ja asiakkaiden tarpeiden välillä. Dustinin valikoimaan kuuluu noin 255 000 tuotetta ja niitä tukevia palveluita, joiden valinnassa Dustinin henkilökunta auttaa asiakkaita löytämään sopivan ratkaisun.

Dustinilla on yli 1 500 työntekijää. Tilikauden 2018-19 aikana liikevaihto nousi noin 12,5 miljardiin Ruotsin kruunuun. Yli 90 prosenttia Dustinin liikevaihdosta tulee yritysmarkkinoilta. Dustin Group on noteerattu Nasdaq Stockholm -pörssissä vuodesta 2015 alkaen ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Nackassa, Tukholmassa.

Yhteyshenkilöt

Karin Tränk

Karin Tränk

Lehdistön yhteyshenkilö Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294