Ohita
Dustin jatkaa muutostaan - vaihtaa ulkomuotoa

Tiedote -

Dustin jatkaa muutostaan - vaihtaa ulkomuotoa

Dustin jatkaa tarjontansa laajentamista sisällyttämällä siihen tuotteiden lisäksi myös palveluita voidakseen tarjota IT-ratkaisuja asiakkaan tarpeista riippumatta. Seuraava askel otetaan nyt brändiuudistuksen myötä.

Pörssilistautumisen jälkeen vuonna 2015 Dustin on ostanut 14 palveluihin ja ratkaisuihin erikoistunutta yritystä ollakseen täydellinen IT-kumppani pienille ja keskisuurille yrityksille. Brändi uudistetaan ja palveluntarjontaa selkeytetään esimerkiksi Dustinin Network ja Modern Workplace palveluiden uudella paketoimisella.

- Tahdomme näyttää selkeämmin, että voimme tarjota yrityksille kokonaisia IT-ratkaisuja ja brändiuudistus on luonnollinen osa tätä. Tietotekniikasta tulee yhä keskeisempi osa liiketoimintaa ja tahdomme auttaa asiakkaitamme pysymään alansa eturintamalla, sanoo Stephanie Forsblom, VP, Corporate Responsibility, Communication & Brand.

Brändin lanseerauksen yhteydessä toteutetaan brändikampanja kaikissa Pohjoismaissa sekä Hollannissa. Kampanja näkyy painetuissa medioissa, radiossa sekä verkossa.

Lisätietoja antaa:

Eva Ernfors, tiedotuspäällikkö, eva.ernfors@dustin.se, +46 70 258 62 94

Tietoja Dustinista

Dustin on johtava verkkopohjainen IT-kumppani, joka toimii Pohjoismaissa ja Alankomaissa. Autamme asiakkaitamme olemaan eturintamassa tarjoamalla heille oikean IT-ratkaisun oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan.

Valikoimassamme on noin 255 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Pääpaino on pienissä ja keskisuurissa yrityksissä. Tilikauden 2018/19 liikevaihto oli noin 12,5 miljardia kruunua, ja hieman yli 90 prosenttia liikevaihdosta tuli yritysmarkkinoilta.

Dustin Groupilla on yli 1800 työntekijää ja se on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä vuodesta 2015. Sen pääkonttori on Nacka Strandissa aivan Tukholman keskustan lähettyvillä. 

Yhteyshenkilöt

Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294