Ohita
Morten Jakobi.
Morten Jakobi.

Tiedote -

Dustin lanseeraa uuden sähköisen allekirjoituspalvelun yhteistyössä Scriven kanssa

Pohjoismaiden ja Benelux-maiden johtava IT-tuotteiden ja -palveluiden jälleenmyyjä Dustin alkaa myydä sähköistä eSign-allekirjoituspalvelua yhteistyössä Scriven kanssa. Palvelu auttaa yrityksiä solmimaan sopimuksia helposti, turvallisesti ja sujuvasti.

eSign on hallittu palvelu, jonka voi ostaa joko lisäpalveluna tai itsenäisenä palveluna. Se on tarkoitettu sekä pienille että suurille yrityksille, ja tarjoaa sekä turvallisen että nopean tavan allekirjoittaa ja käsitellä sähköisiä asiakirjoja.

– Palvelumme auttavat helpottamaan yritysten päivittäistä työtä. eSignin avulla asiakkaamme voivat tehostaa allekirjoitusprosessejaan sekä säästää aikaa ja kustannuksia verrattuna perinteisiin paperipohjaisiin allekirjoitusprosesseihin. Se on uskomattoman käyttäjäystävällinen ja sitä voidaan käyttää millä tahansa laitteella, missä ja milloin tahansa, sanoo Morten Jakobi, Dustinin VP Managed Services.

– Olemme erittäin iloisia tästä kumppanuudesta. Sen avulla Dustin voi tarjota asiakkailleen ja heidän asiakkailleen paremman käyttökokemuksen, jonka avulla voidaan myös säästää aikaa, rahaa ja paperia. Olemme aina iloisia voidessamme auttaa yrityksiä harjoittamaan liiketoimintaa aiempaa älykkäämmin ja tehokkaammin. Dustin on loistava kumppani, jonka avulla tämä voidaan saavuttaa suuressa mittakaavassa, sanoo Scriven VP Channel Paula Palk.

Asiakirjojen sähköisen allekirjoittamisen ja käsittelyn mahdollistava eSign asentuu alle kahdessa minuutissa. Tämä tekee allekirjoitusprosessista huomattavasti tehokkaamman perinteisiin paperipohjaisiin prosesseihin verrattuna. Palvelu on turvallinen, mikä tarkoittaa, että sähköiset allekirjoitukset ovat oikeudellisesti sitovia ja täyttävät sähköiseen allekirjoitukseen ja asiakirjojen käsittelyyn liittyvät lakisääteiset vaatimukset.

Lue lisää täältä.

Aiheet


Dustin on johtava verkkopohjainen IT-kumppani Pohjoismaissa ja Benelux-maissa. Varmistamme, että asiakkaamme ovat eturintamassa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ratkaisun.

Valikoimassamme on noin 280 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Tilikauden 2021/22 liikevaihto oli noin 23,6 miljardia kruunua, ja hieman yli 90 prosenttia liikevaihdosta tuli myynnistä yritysasiakkaille.

Dustin Groupilla on yli 2500 työntekijää ja se on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä vuodesta 2015. Sen pääkonttori on Nacka Strandissa aivan Tukholman keskustan lähettyvillä.  

Yhteyshenkilöt

Karin Tränk

Karin Tränk

Lehdistön yhteyshenkilö Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294