Ohita
Alexandra Fürst
Alexandra Fürst

Tiedote -

Dustin nostaa tietoturvatyönsä uudelle tasolle – palkkaa kolme CISO:ta

Pohjoismaissa ja Benelux-maissa toimiva johtava verkkopohjainen IT-kumppani Dustin nostaa tietoturvatyönsä seuraavalle tasolle ja luo uuden tietoturvayksikön. Uuteen yksikköön rekrytoidaan kaksi ylimääräistä CISO:ta, joiden on määrä varmistaa, että tietoturvasta tulee selkeämpi osa liiketoimintaa.

– Digitalisaatiotrendi jatkuu, ja jotta me voimme toimia digitalisoidussa maailmassa, meidän on vahvistettava turvallisuusosaamistamme sekä sisäisesti että toimitustemme osalta. Tietoturvasta on tullut luonnollinen osa liiketoimintaa, ja turvallisuuden integroimiseksi entistä paremmin osaksi toimintaamme vahvistamme nyt organisaatiotamme kolmella CISO:lla, Dustinin COO Nordic Alexandra Fürst sanoo.

Tietoturvaan kohdistuvat uhat ovat lisääntyneet nopeasti ja suuntaus on selvä: viime aikoina yhä useammat yritykset ovat joutuneet IT-hyökkäysten kohteiksi. Liiketoimintatavoitteiden saavuttaminen edellyttää integroitua turvallisuuskeskeisyyttä.

– Turvallisuusorganisaatio ei ole osa IT-osastoa – kuten normaalisti – vaan se on erillinen koko konsernia palveleva yksikkö. Tietoturva ei siis ole pelkästään IT:hen liittyvä asia, vaan olennainen osa kaikkia liiketoiminta-alueitamme. Rekrytointien ansiosta saamme sekä liiketoiminnan strategiseen turvallisuuteen liittyvää osaamista että taktisen ja operatiivisen tason osaamista, Alexandra Fürst sanoo.

On epätavallista, että yrityksellä on useampi kuin yksi CISO. Dustin on päättänyt rekrytoida useamman CISO:n, sillä yrityksellä on sekä tarvetta että potentiaalia pystyä analysoimaan tietoturvakysymyksiä ja vastaamaan niihin useissa liiketoiminnallisissa osissa.

– Turvallisuutta on pidettävä liiketoimintamahdollisuutena, ja käyttäjien tietoisuutta on lisättävä. Kaikkien on otettava enemmän vastuuta IT-turvallisuustyöstä ja ymmärrettävä, että ketju ei ikinä ole vahvempi kuin sen heikoin lenkki. Meidän on ymmärrettävä turvallisuus moniulotteisesti kaikilla liiketoiminta-alueilla ja kaikissa yksiköissä, Alexandra Fürst toteaa lopuksi.

Aiheet


Dustin on johtava verkkopohjainen IT-kumppani Pohjoismaissa ja Benelux-maissa. Varmistamme, että asiakkaamme ovat eturintamassa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ratkaisun.

Valikoimassamme on noin 280 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Tilikauden 2021/22 liikevaihto oli noin 23,6 miljardia kruunua, ja hieman yli 90 prosenttia liikevaihdosta tuli myynnistä yritysasiakkaille.

Dustin Groupilla on yli 2200 työntekijää ja se on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä vuodesta 2015. Sen pääkonttori on Nacka Strandissa aivan Tukholman keskustan lähettyvillä.  

Yhteyshenkilöt

Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294