Ohita
Fredrik Rosenholm.
Fredrik Rosenholm.

Tiedote -

Dustin saa uuden kestävän kehityksen johtajan

Fredrik Rosenholmista tulee Dustinin uusi kestävän kehityksen johtaja. Hän aloitti elokuun lopulla IT-jälleenmyyjän Environmental Sustainability Managerina. Fredrikillä on 15 vuoden kokemus kestävään kehitykseen liittyvästä työstä, ja hän on aiemmin vastannut kestävästä kehityksestä H&M:n toimitusketjussa ja toiminut Paulig Groupin kestävän kehityksen johtajana. Ennen Dustinille tuloaan hän toimi johtokonsultointiyritys Lynxeyen kestävän kehityksen strategina.

– Dustin on päässyt pitkälle kestävän kehityksen työssään ja on alan eturintamassa. Me esimerkiksi sisällytämme vuosikertomukseemme koko arvoketjun ilmastojalanjäljen. Olen ylpeä ja samalla nöyrä tästä tehtävästä, jonka ansiosta voin jatkaa Dustinin työn kehittämistä kunnianhimoisten kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi vuoteen 2030 mennessä, Fredrik Rosenholm sanoo.

Dustin lanseerasi uuden kestävän kehityksen strategian viime vuoden syyskuussa. Strategia perustuu kolmeen maailmanlaajuiseen haasteeseen, jotka koskevat tällä hetkellä koko yhteiskuntaa ja joihin Dustin voi vaikuttaa: ilmastonmuutos, luonnonvarojen kestämätön käyttö ja sosiaalinen epätasa-arvo. Strategia koostuu kolmesta mitattavasta tavoitteesta, joiden mukaan vuonna 2030:

  • Dustinin ilmastovaikutus arvoketjussa on 0.
  • Dustin on täysin kiertotaloudellinen.
  • Dustin on ryhtynyt yhteensä 100 toimenpiteeseen sosiaalisen tasa-arvon parissa tehtävän työn parantamiseksi entisestään.

– Olen erittäin iloinen, että Fredrik on päättänyt tulla osaksi tiimiämme. Hänellä on pitkä kokemus kestävän kehityksen työstä ja hänellä on kyky yhdistää kestävä kehitys liiketoimintaan. Hän on tärkeässä asemassa Dustinin kestävän kehityksen työn jatkamisessa, Dustinin EVP HR & Sustainability Martin Lindecrantz sanoo.

Aiheet


Dustin on johtava verkkopohjainen IT-kumppani Pohjoismaissa ja Benelux-maissa. Varmistamme, että asiakkaamme ovat eturintamassa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ratkaisun.

Valikoimassamme on noin 280 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Tilikauden 2021/22 liikevaihto oli noin 23,6 miljardia kruunua, ja hieman yli 90 prosenttia liikevaihdosta tuli myynnistä yritysasiakkaille.

Dustin Groupilla on yli 2200 työntekijää ja se on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä vuodesta 2015. Sen pääkonttori on Nacka Strandissa aivan Tukholman keskustan lähettyvillä.  

Yhteyshenkilöt

Karin Tränk

Karin Tränk

Lehdistön yhteyshenkilö Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294