Ohita
Sandra Klackenborn
Sandra Klackenborn

Tiedote -

Dustin saa uuden kestävän kehityksen johtajan

Sandra Klackenbornista tulee Dustinin uusi kestävän kehityksen johtaja. Sandralla on yli 10 vuoden kokemus kestävyystyöstä, ja hän on toiminut viimeksi Ferronordicin kestävän kehityksen johtajana. Sitä ennen hän työskenteli Telialla kestävyyskysymysten parissa.

– Odotan innolla pääseväni auttamaan Dustinia saavuttamaan kunnianhimoiset kestävyystavoitteensa vuoteen 2030 mennessä. Toivon, että taustastani ja aikaisemmasta kokemuksestani on paljon hyötyä. Lisäksi odotan suuresti pääseväni työskentelemään proaktiivisesti ihmisoikeuksien ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta toimitusketjussamme sekä jatkamaan yrityksen sisäisen kestävään kehitykseen liittyvän tietoisuuden lisäämistä, Dustinin kestävän kehityksen johtaja Sandra Klackenborn sanoo.

Syyskuussa 2020 Dustin esitteli uuden kestävän kehityksen strategian. Strategia perustuu kolmeen maailmanlaajuiseen haasteeseen, jotka koskevat tällä hetkellä koko yhteiskuntaa ja joissa Dustin voi vaikuttaa: ilmastonmuutos, luonnonvarojen kestämätön käyttö ja sosiaalinen epätasa-arvo. Strategia koostuu kolmesta mitattavasta tavoitteesta, joiden mukaan vuonna 2030:

  • Dustinin ilmastovaikutus arvoketjussa on 0.
  • Dustin on täysin kiertotaloudellinen.
  • Dustin on ryhtynyt yhteensä 100 toimenpiteeseen sosiaalisen tasa-arvon parissa tehtävän työn parantamiseksi entisestään.

– Olen erittäin iloinen siitä, että Sandra otti vastaan roolin Dustinin kestävän kehityksen johtajana. Hänen kokemuksensa kansainvälisistä ja monimutkaisista organisaatioista sekä hänen ennakoiva ja käytännöllinen asenteensa ja osallistava lähestymistapansa ovat arvokkaita asioita työssämme kestävän kehityksen tavoitteidemme saavuttamiseksi, Dustinin EVP HR & Sustainability Martin Lindecrantz sanoo.

Aiheet


Dustin on johtava verkkopohjainen IT-kumppani Pohjoismaissa ja Benelux-maissa. Varmistamme, että asiakkaamme ovat eturintamassa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ratkaisun.

Valikoimassamme on noin 280 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Tilikauden 2020/21 liikevaihto oli noin 15,9 miljardia kruunua, ja hieman yli 90 prosenttia liikevaihdosta tuli myynnistä yritysasiakkaille.

Dustin Groupilla on yli 2400 työntekijää ja se on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä vuodesta 2015. Sen pääkonttori on Nacka Strandissa aivan Tukholman keskustan lähettyvillä.  

Yhteyshenkilöt

Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294