Ohita
Dustin tuo markkinoille uuden perustuotemerkin

Tiedote -

Dustin tuo markkinoille uuden perustuotemerkin

Dustin lanseeraa nyt oman Acutek-perustuotemerkkinsä. Acutek-valikoima on kehitetty edullisten perustuotteiden kasvavaan kysyntään. Valikoima koostuu yksinkertaisista ja kestävistä kuulokkeista ja kuulokemikrofoneista.

Valikoima laajenee ajan myötä. Yksinkertaisemman muotoilun ja pakkauksen ansiosta tuotteet ovat kestäviä, suorituskykyisiä ja hinnaltaan kilpailukykyisiä.

- Acutek vastaa julkisen sektorin ja suuryritysten kasvavaa kysyntään ja lanseeraa tuotevalikoiman, jossa volyymit ovat suuria, tuotteet yksinkertaisia ja hinnat edullisia. Olemme skaalanneet kutakin tuotetta niin, että ne täyttävät perustoimintonsa laadusta tai kestävyydestä tinkimättä, Dustinin Vice President Private Label Robert Pap sanoo.

Dustin voi pitää tuotteiden hinnat alhaisina lisäämällä volyymiä, riisumalla tuotteista vähemmän tärkeitä ominaisuuksia ja komponentteja sekä käyttämällä älykkäämpiä valmistus- ja pakkausprosesseja. Konttiin mahtuu näin enemmän tuotteita, kun taas yksiväriset ja pahvia säästävät pakkaukset säästävät luonnonvaroja ja helpottavat. kierrätystä.

- Olen todella ylpeä näistä tuotteista, ne sopivat kestävyysstrategiaamme ja vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja hintaodotuksiin tavalla, joka erottaa meidät kilpailijoista, Robert Pap toteaa.

Acutek-valikoimaa myydään Dustinin kaikilla markkinoilla.

Sen muita omia tuotemerkkejä ovat Voxicon, Prokord, Cirafon, Gilford ja Tranzip. Acutek-tuotteetkin valmistetaan Dustinin omissa tehtaissa. Dustin valvoo läpinäkyvästi tuotteiden laatua ja kehittää niitä säännöllisesti jatkuvan yhteistyön ja tehdaskäyntien avulla.

Jos haluat lisätietoja otathan yhteyttä:
Karin Tränk, Press & PR Manager, karin.trank@dustin.se, +46 73 850 54 85

Aiheet


Dustin on johtava verkkopohjainen IT-kumppani Pohjoismaissa ja Benelux-maissa. Varmistamme, että asiakkaamme ovat eturintamassa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ratkaisun.

Valikoimassamme on noin 255 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Tilikauden 2020/21 liikevaihto oli noin 15,9 miljardia kruunua, ja hieman yli 90 prosenttia liikevaihdosta tuli myynnistä yritysasiakkaille.

Dustin Groupilla on yli 2400 työntekijää ja se on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä vuodesta 2015. Sen pääkonttori on Nacka Strandissa aivan Tukholman keskustan lähettyvillä.  

Yhteyshenkilöt

Karin Tränk

Karin Tränk

Lehdistön yhteyshenkilö Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294