Ohita
Dustin vahvistaa pienten ja keskisuurten yritysten tietoturvaa aloittamalla yhteistyön kyberturvallisuusyritys Truesecin kanssa

Tiedote -

Dustin vahvistaa pienten ja keskisuurten yritysten tietoturvaa aloittamalla yhteistyön kyberturvallisuusyritys Truesecin kanssa

Pohjoismaissa ja Benelux-maissa toimiva johtava verkossa palveleva IT-kumppani Dustin vahvistaa tietoturvatarjontaansa ja aloittaa yhteistyön kyberturvallisuusyritys Truesecin kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on vahvistaa Dustinin hallittuihin palveluihin liittyvää tietoturvatarjontaa. Palvelut on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole omaa tietoturvaosastoa.

Kyberuhkien ja tietomurtojen määrä on lisääntynyt voimakkaasti nopean teknisen kehityksen ja lisääntyneen digitalisaation seurauksena. Turvallisuushaasteet ovat suuria, ja monet yritykset joutuvat tietomurtojen ja petosten kohteeksi tietämättään. Monien pienten ja keskisuurten yritysten kannalta tilanne on hankala, sillä ne altistuvat samoille riskeille kuin suuremmatkin yritykset, mutta niillä ei useinkaan ole samoja mahdollisuuksia investoida tietoturvaan.

– Täydentämällä "Modern Workplace" -palveluamme standardoidulla moduulilla tarjoamme asiakkaille nyt mahdollisuuden parantaa tietoturvaansa houkuttelevaan hintaan. Yritys voi valvoa järjestelmiään vuorokauden ympäri, ja jos poikkeamia havaitaan, ne pysäytetään. Yritys voi jatkaa toimintaansa keskeytyksettä, sillä suojaus toimii ennakoivasti, Dustinin EVP SMB Nordic Rebecca Tallmark sanoo.

Truesecille yhteistyö merkitsee myös sitä, että yritys tavoittaa nyt kohderyhmän, jota se ei tavallisesti saavuttaisi.

– Haluamme auttaa Dustinin asiakkaita suojautumaan tietomurroilta. Lisäämme yhdessä kyberturvallisuutta parantamalla palvelujemme saatavuutta, niin että yhä useampi asiakas voi hyötyä niistä.

Se motivoi meitä suuresti, sillä tavoitteenamme on auttaa yrityksiä ja yhteiskuntaa ehkäisemään tietomurtoja ja minimoimaan niiden aiheuttamat vahingot, sanoo Anna Averud, Truesec Groupin toimitusjohtaja.

Palvelun ostamiseksi yrityksen on täytettävä tiettyjä tietoturvaparametreja. Siten Dustin voi luoda peruskokoonpanon ympäristöä varten ja ylläpitää sitä, niin että ympäristö on aina ajan tasalla.

Palvelua tarjotaan Dustinin kaikilla pohjoismaisilla markkinoilla 2. syyskuuta alkaen.

– Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia siitä, että voimme tarjota erittäin hyviä tietoturvaratkaisuja. Truesec on yksi Pohjoismaiden suurimmista tietoturvayrityksistä, ja sillä on johtavaa kyberturvallisuusosaamista. Teemme yhdessä jotain täysin ainutlaatuista ja täytämme asiakkaiden tarpeet tavalla, jota kukaan muu toimija ei tällä hetkellä tarjoa, Rebecca Tallmark toteaa lopuksi.

Aiheet


Dustin on johtava verkkopohjainen IT-kumppani Pohjoismaissa ja Benelux-maissa. Varmistamme, että asiakkaamme ovat eturintamassa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ratkaisun.

Valikoimassamme on noin 280 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Tilikauden 2020/21 liikevaihto oli noin 15,9 miljardia kruunua, ja hieman yli 90 prosenttia liikevaihdosta tuli myynnistä yritysasiakkaille.

Dustin Groupilla on yli 2400 työntekijää ja se on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä vuodesta 2015. Sen pääkonttori on Nacka Strandissa aivan Tukholman keskustan lähettyvillä.  

Yhteyshenkilöt

Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294