Ohita
Dustinin takaisin ottamien IT-tuotteiden määrä kasvoi yli 80 prosentilla

Tiedote -

Dustinin takaisin ottamien IT-tuotteiden määrä kasvoi yli 80 prosentilla

14. lokakuuta vietetään kansainvälistä e-jätepäivää. Päivän tavoitteena on vähentää sähköjätteen määrää ympäri maailman. Pohjoismaissa ja Benelux-maissa toimiva johtava verkossa palveleva IT-kumppani Dustin haluaa olla mukana auttamassa IT-alaa kulkemaan kohti kiertotaloutta. Yritys on havainnut, että IT-tuotteiden takaisinottopalveluiden kysyntä on lisääntynyt nopeasti yritysten keskuudessa. Viime vuonna Dustinin takaisin ottamien tuotteiden määrä lisääntyi yli 80 prosentilla 423 000 tuotteesta 764 000 tuotteeseen.

- Trendi on selkeä. Olemme havainneet, että takaisinottopalveluiden kysyntä kasvaa nopeasti yritysten keskuudessa. Haluamme auttaa sekä yrityksiä että julkisen sektorin toimijoita toimimaan kestävän kehityksen mukaisesti, ja siksi on tärkeää, että voimme tarjota IT-tuotteiden takaisinottopalvelua. Viime vuosina olemme vahvistaneet tarjontaamme, ja nyt tämän työn tulokset alkavat todella näkyä, Dustinin Large Corporate and Public -vastaava Topi Järvenpää sanoo.

Kiertotalouteen perustuva IT antaa useammalle tuotteelle pidemmän käyttöiän ja siten vähentää sähköjätteen määrää, minkä lisäksi se tarjoaa myös muita liiketoiminnallisia etuja. Se auttaa vähentämään kustannuksia, luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja parantamaan IT-turvallisuutta.

- Kestävyysnäkökulman ohella IT-kiertotaloudella voidaan säästää paljon rahaa. Monille organisaatioille ja yrityksille on myös yhä tärkeämpää käsitellä laitteita turvallisesti, sillä monet tuotteet sisältävät arkaluonteisia ja henkilökohtaisia tietoja, jotka eivät saa päätyä muiden käsiin. Siksi on myös tärkeää varmistaa, että tiedot poistetaan ja että laitteita käsitellään turvallisesti, Topi Järvenpää päättää.

Lue täältä lisää siitä, miten Dustinin takaisinottopalvelu toimii.

Aiheet


Dustin on johtava verkkopohjainen IT-kumppani Pohjoismaissa ja Benelux-maissa. Varmistamme, että asiakkaamme ovat eturintamassa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ratkaisun.

Valikoimassamme on noin 280 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Tilikauden 2021/22 liikevaihto oli noin 23,6 miljardia kruunua, ja hieman yli 90 prosenttia liikevaihdosta tuli myynnistä yritysasiakkaille.

Dustin Groupilla on yli 2500 työntekijää ja se on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä vuodesta 2015. Sen pääkonttori on Nacka Strandissa aivan Tukholman keskustan lähettyvillä.  

Yhteyshenkilöt

Karin Tränk

Karin Tränk

Lehdistön yhteyshenkilö Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294