Ohita

Tiedote -

Businessforum vaihtaa nimensä Dustiniksi

Businessforum vaihtaa nimensä ja integroituu samalla täysin Dustin -konserniin. Dustin osti Businessforumin vuonna 2013 ja lanseerasi suomalaisen verkkokauppansa huhtikuussa 2016. Tänä päivänä Dustin tarjoaa one-stop-shop-kaupan niin suomalaisille yrityksille ja julkiselle sektorille kuin myös kuluttajille.

Dustin on keskittynyt verkkokauppaan ja tarjoaa tietotekniikkatuotteita sekä niihin liittyviä ratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille. Businessforum puolestaan tuo mukanaan pitkäaikaisen kokemuksensa suuryritysten ja julkisen sektorin tietotekniikkaratkaisujen tarjoajana.

- Osana Dustinia pääsemme hyödyntämään pohjoismaisen konsernin mittakaavaedut täysin mitoin. Nyt voimme tarjota kokonaisratkaisuja suomalaisten yritysten IT-haasteisiin yhden ja saman tuotemerkin alla, kertoo Juha Kivikoski, VP Dustin Finland. 

www.dustin.fi

www.dustinhome.fi

Lisätietoja:

Eva Ernfors, Head of Information, +358 30 6238509 / + 4670-258 62 94


Dustin on yksi Pohjoismaiden johtavimmista IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palvelujen jälleenmyyjistä. Myynti tapahtuu Ruotsista, Tanskasta, Norjasta sekä Suomesta käsin. Asiakkaat koostuvat yrityksistä, julkisesta sektorista ja kuluttajista. Dustinin kilpailuetu on sen valikoiman laajuus, toimitusten nopeus ja palvelun laatu. Valikoimaamme kuuluu noin 200 000 tuotetta, muun muassa: tabletteja, tietokoneita, palvelimia, verkkotuotteita, tallennusjärjestelmiä, näyttöjä, tulostimia, puhelimia, varaosia, ohjelmistoja sekä palveluita. Konsernilla on yli 900 työntekijää ja liikevaihtomme oli 2014/2015 7,9 miljardia (SEK). Dustin Group on noteerattu Nasdaq Stockholm -pörssissä vuodesta 2015 alkaen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Nackassa Tukholmassa.

Yhteyshenkilöt

Karin Tränk

Karin Tränk

Lehdistön yhteyshenkilö Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294