Ohita
Centralpointista ja Vincerestä tulee Dustin

Tiedote -

Centralpointista ja Vincerestä tulee Dustin

Centralpoint ja kaikki entisen Vincere Groupin yritykset on nimetty uudelleen Dustiniksi. Se heijastaa strategiaamme olla vahva IT-kumppani Benelux-maissa. Dustin on johtava verkossa palveleva IT-kumppani Pohjoismaissa ja Benelux-maissa ja yksi Euroopan kymmenestä suurimmasta IT-yrityksestä.

Dustin aloitti toimintansa Benelux-maissa vuonna 2018 ostamalla Vincere Groupin ja laajensi toimintaansa vuonna 2021 ostamalla Centralpointin.

- Yhteisen osaamisemme ja tarjontamme yhdistäminen saman brändin alle on tärkeä askel asemamme vahvistamisessa Benelux-maissa niin pienten kuin suurten yritysten kuin julkisen sektorinkin keskuudessa. Benelux-maissa on edelleen paljon kasvupotentiaalia, ja jatkamme tuotteidemme viemistä uusille markkinoille Euroopassa, Dustinin toimitusjohtaja Thomas Ekman kertoo.

Entisen Vincere Groupin yritykset ovat Compromise Domino, Issys, Norisk IT, Switch, Unilogic ja Xcellent.

- Yhtenä brändinä me jatkamme Centralpointin vahvan tarjonnan kehittämistä suurille yrityksille ja julkiselle sektorille, Vincere-yritysten hallittujen palvelujen kehittämistä ja Dustinin verkko-osaamisen sekä pienille ja keskisuurille yrityksille suunnatun tarjonnan kehittämistä. Olemme edelleen samanlaisia, mutta tulemme paljon paremmiksi yhdessä, Thomas Ekman sanoo.


  Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä:

  Eva Ernfors, viestintäjohtaja

  eva.ernfors@dustin.se, +46 70 258 62 94  Dustin on johtava verkkopohjainen IT-kumppani Pohjoismaissa ja Benelux-maissa. Varmistamme, että asiakkaamme ovat eturintamassa tarjoamalla heidän tarpeisiinsa sopivan IT-ratkaisun.

  Valikoimassamme on noin 280 000 tuotetta ja niihin liittyviä palveluja yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Tilikauden 2020/21 liikevaihto oli noin 15,9 miljardia kruunua, ja hieman yli 90 prosenttia liikevaihdosta tuli myynnistä yritysasiakkaille.

  Dustin Groupilla on yli 2400 työntekijää ja se on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä vuodesta 2015. Sen pääkonttori on Nacka Strandissa aivan Tukholman keskustan lähettyvillä.  

  Yhteyshenkilöt

  Karin Tränk

  Karin Tränk

  Lehdistön yhteyshenkilö Press & PR Manager +46 73 850 54 85
  Eva Ernfors

  Eva Ernfors

  Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294