Ohita

Tiedote -

Dustin Finland valittu Vuoden Kumppaniksi Dell EMC Kumppanikonferenssissa

Dustin Finland on valittu Vuoden Kumppaniksi Dell EMC:n vuotuisessa Länsi-, Keski- ja Itä-Euroopan kumppanikonferenssissa Ateenassa. Tapahtuma juhlisti Delli EMC:nsitoutumista kanaviinsa ja yrityksen menestystä alueella 350 eri puolilta aluetta olevan kumppanin ja jakelijan voimin.

”Olemme ylpeitä tästä tunnustuksesta. Se on kiitos määrätietoiselle ja sitoutuneelle työllemme asiakkaidemme IT-haasteiden ratkaisemiseksi. Tiivis kumppanuutemme ja hyvä yhteistyömme Dell EMC:n kanssa auttaa tarjoamaan asiakkaillemme tehokkaita IT-ratkaisuja ja odotamme innolla työmme asiakkaiden ratkaisujen parissa jatkuvan myös tulevaisuudessa”, Dustin Finlandin maajohtaja Juha Kivikoski sanoo.

”Olen iloinen voidessani ojentaa Vuoden Kumppani – palkinnon Dustin Finland Oy:lle ja haluaisin henkilökohtaisesti onnitella heitä siitä, että ovat tehneet tästä näin loistavan asiakassuhteen”, sanoi Dell EMC:n Senior Vice President, Western Europe Henrik Thomsen ja jatkaa:

”Dell EMC:n vuotuiset kumppanitapahtumat osoittavat, kuinka tärkeänä pidämme kumppaniverkostomme kehitystä. Nämä tapahtumat antavat hyvän tilaisuuden jakaa ymmärrystä ja tietoa kumppaniemme ja jakelijoidemme kanssa sekä rakentaa pitkäaikaisia, molemmin puolin hyödyllisiä liikekumppanuuksia.”

Tapahtumassa Dell EMC:n johtajat kertoivat yrityksen visiosta liiketoiminnan kehittämiseksi tulevaisuudessa eri alueilla sekä maailmanluokan kumppaniohjelmasta, joka on yksinkertainen, ennustettava sekä tuottoisa ja joka auttaa kumppaneita tekemään enemmän kauppaa ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Palkintoja jaettiin eri kategorioissa 38:lle maa- ja aluekumppanille.

Lisätietoja:

Eva Ernfors, Head of Information, +358 30 6238509 / + 4670-258 62 94


Dustin on yksi Pohjoismaiden johtavimmista IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palvelujen jälleenmyyjistä. Myynti tapahtuu Ruotsista, Tanskasta, Norjasta sekä Suomesta käsin. Asiakkaat koostuvat yrityksistä, julkisesta sektorista ja kuluttajista. Dustinin kilpailuetu on sen valikoiman laajuus, toimitusten nopeus ja palvelun laatu. Valikoimaamme kuuluu noin 200 000 tuotetta, muun muassa: tabletteja, tietokoneita, palvelimia, verkkotuotteita, tallennusjärjestelmiä, näyttöjä, tulostimia, puhelimia, varaosia, ohjelmistoja sekä palveluita. Konsernilla on yli 900 työntekijää ja liikevaihtomme oli 2015/16 8,3 miljardia (SEK). Dustin Group on noteerattu Nasdaq Stockholm -pörssissä vuodesta 2015 alkaen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Nackassa Tukholmassa.

Yhteyshenkilöt

Karin Tränk

Karin Tränk

Lehdistön yhteyshenkilö Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294