Ohita

Tiedote -

Dustin on nimetty Veeam Platinum kumppaniksi

Dustin on nimetty arvostetuksi Veeam Platinum kumppaniksi ja on näin ollen ainoa suomalainen jälleenmyyjä, jolla on kyseinen kumppanuustaso.

Platina- taso myönnetään korkeimman sertifikaattitason omaaville yhteistyökumppaneille, joilta vaaditaan myös kokemusta Veeamin ratkaisujen myynnistä entuudestaan. Dustin on ainoa Veeam jälleenmyyjä, joka täyttää tarvittavat vaatimukset Suomessa.

- Olemme erittäin ylpeitä tästä tunnustuksesta ja hienosta yhteistyöstä Veeamin kanssa. Vahva kumppanuutemme auttaa meitä laajentamaan tarjontaamme, jotta voimme ratkaista asiakkaidemme IT-tuotteita, -palveluita ja ratkaisuja koskevat tarpeet, sanoo Rebecca Tallmark, Dustinin tuote ja markkinointiosaston VP.

Dustin sai myös Veeam Partner Award -palkinnon vuonna 2016 luokassa "Vuoden merkittävin projekti". Palkinnon voittamisen tärkeimmät kriteerit olivat asiakkaalle tarjotun ratkaisun monipuolisuus sekä saumaton yhteistyö asiakkaan, Veeamin ja Dustinin välillä.

Lisätietoja:

Eva Ernfors, Head of Information, +358 30 6238509 / + 4670-258 62 94


Dustin on yksi Pohjoismaiden johtavimmista IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palvelujen jälleenmyyjistä. Myynti tapahtuu Ruotsista, Tanskasta, Norjasta sekä Suomesta käsin. Asiakkaat koostuvat yrityksistä, julkisesta sektorista ja kuluttajista. Dustinin kilpailuetu on sen valikoiman laajuus, toimitusten nopeus ja palvelun laatu. Valikoimaamme kuuluu noin 200 000 tuotetta, muun muassa: tabletteja, tietokoneita, palvelimia, verkkotuotteita, tallennusjärjestelmiä, näyttöjä, tulostimia, puhelimia, varaosia, ohjelmistoja sekä palveluita. Konsernilla on yli 900 työntekijää ja liikevaihtomme oli 2015/16 8,3 miljardia (SEK). Dustin Group on noteerattu Nasdaq Stockholm -pörssissä vuodesta 2015 alkaen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Nackassa Tukholmassa.

Yhteyshenkilöt

Karin Tränk

Karin Tränk

Lehdistön yhteyshenkilö Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294