Ohita

Tiedote -

Dustin ostaa suomalaisen verkkoratkaisuihin erikoistuneen Resolute ISMS OY:n

Dustin on allekirjoittanut sopimuksen ostaakseen Resolute ISMS OY:n, joka on yksi Suomen johtavista julkisen ja yksityisen sektorin tietoverkkoratkaisutoimittajista. Yritysoston myötä, Dustin vahvistaa asemaansa ja tarjontaansa Suomen markkinoilla ja Pohjoismaissa. Resoluten liikevaihto oli noin 12MEUR tilivuonna 2014, yhtiön kannattavuus oli hyvä. Yhtiö liitetään osaksi Businessforum Oy:tä, joka toimii myöskin Dustin Groupin Suomen tytäryhtiönä. Kaupan vahvistuminen edellyttää nykyisten avainasiakkaiden positiivista suhtautumista. Kaupan odotetaan toteutuvan toukokuussa.

Resolute tarjoaa tietoliikenteenkokonaisratkaisuja, jotka sisältävät johtavien tietoliikeratkaisujen valmistajien laitteistot, asennus-, tuki- sekä ylläpitopalvelut.

"Näemme kolme merkittävää markkinoiden kehityssuuntaa: Online muutos, jolla yhä suurempi osa ostoista siirtyy verkkoon, markkinoiden keskimääräistä kasvua voimakkaampi kasvu pienten ja keskisuurten yritysten segmentissä ja lisääntyvä kysyntä kehittyneemmille ratkaisuille ja niihin liittyvissä palveluissa", sanoo Dustin Groupin toimitusjohtaja Georgi Ganev. "Resoluten oston myötä vahvistamme asemaamme kehittyneempien palvelujen ja tuotteiden toimittajana lisäämällä uusia kyvykkyyksiä koko konserniin. Lisäksi vahvistamme asemaamme Suomessa ja luomme edellytykset kasvulle uusissa asiakkaissa ja tuomme asiakkaidemme ulottuville laajemman tarjonnan sekä osaamisen kaikilla markkinoillamme. "

Resolute on perustettu vuonna 2010. Yhtiön nykyinen johto jatkaa yhtiön palveluksessa nykyisissä tehtävissään. Vuonna 2014 Resoluten liikevaihto oli noin 12 MEUR ja yhtiön palveluksessa on 17 työntekijää. Huomattava osa yhtiön asiakkaista on julkisen sektorin organisaatioita.

"Osana Dustin konsernia, meillä on mahdollisuus tavoittaa uusia asiakkaita ja voimme yhdessä kehittää ja vahvistaa tarjontaamme. Dustin Groupin vahva asema Pohjoismaissa, yhdistettynä laajaan tuote- ja palvelutarjoamaan täydentävät hyvin nykyistä portfoliotamme ja uskomme voivamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin myös jatkossa”, sanoo Kari Vähämäki, Resoluten toimitusjohtaja ja perustaja.

Resolute jatkaa toimintaansa toistaiseksi omalla nimellään ja integroituminen Businessforumiin aloitetaan välittömästi. Kauppahintaa, ja mahdollista lisäkauppahintaa, joka perustuu tulevaan taloudelliseen tulokseen, ei julkisteta. Yrityskaupalla arvioidaan olevan hienoinen vaikutus Dustin osakekohtaiseen tulokseen kuluvalla tilikaudella.

Dustin järjestää puhelinkonferenssin sijoittajille, analyytikoille ja medialle 13. toukokuuta klo 11:00 CET. Puhelinkonferenssin kieli on Englanti.

Puhelinnumero: +46 (0)8 566 194 84 tai +44 (0) 1452 589509
Konferenssin koodi: 47128148

Lisätietoja antavat:
Georgi Ganev, toimitusjohtaja
georgi.ganev@dustin.se

Niklas Alm, sijoittajasuhdepäällikkö
niklas.alm@dustin.se, +46 (0) 70 824 40 88

Tämä on tietoa jonka Dustin Group AB (publ) julkaisee Ruotsissa annetun rahoitusinstrumenteilla käytävää kauppaa koskevan lain ja / tai arvopaperimarkkinalain nojalla. Tieto on annettu julkaistavaksi 07:45 CET 13 toukokuuta 2015


Dustin on yksi Pohjoismaiden johtavimmista IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palvelujen jälleenmyyjistä. Myynti tapahtuu Ruotsista, Tanskasta, Norjasta sekä Suomesta käsin. Asiakkaat koostuvat yrityksistä, julkisesta sektorista ja kuluttajista. Dustinin kilpailuetu on sen valikoiman laajuus, toimitusten nopeus ja palvelun laatu. Valikoimaamme kuuluu noin 200 000 tuotetta, muun muassa: tabletteja, tietokoneita, palvelimia, verkkotuotteita, tallennusjärjestelmiä, näyttöjä, tulostimia, puhelimia, varaosia, ohjelmistoja sekä palveluita. Konsernilla on yli 900 työntekijää ja liikevaihtomme oli 2014/2015 7,9 miljardia (SEK). Dustin Group on noteerattu Nasdaq Stockholm -pörssissä vuodesta 2015 alkaen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Nackassa Tukholmassa.

Yhteyshenkilöt

Karin Tränk

Karin Tränk

Lehdistön yhteyshenkilö Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Communication +46702586294