Ohita

Aiheet: Tietoturvallisuus

Dennie Karlsson, CISO Dustin.

Tekoäly luo uusia mahdollisuuksia IT-huijareille – näin vähennät hyökkäyksen uhriksi joutumisen riskiä loman aikana

Kevään aikana on puhuttu paljon tekoälystä, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia. Mahdollisuuksia, joista myös IT-huijarit yrittävät hyötyä. Lisäksi riski joutua IT-huijausyritysten kohteeksi kasvaa loma-aikoina. Hyökkäysten kohteeksi joutumisen riskiä voi kuitenkin vähentää. Dustinin CISO Dennie Karlsson kertoo, miten voit itse estää itseäsi tai yritystäsi joutumasta IT-hyökkäyksen.

Dennie Karlsson, Group CISO, Dustin.

Tietoturvaa koskevat vaatimukset ovat yhä tiukempia, mutta yritykset ovat jääneet kehityksestä jälkeen. Seuraavat asiat on otettava ensimmäisenä huomioon yrityksen tietoturvan parantamiseksi.

Vaikka tietoturvavaatimukset ovat tiukentuneet, useat tutkimukset osoittavat, että yritykset ovat jääneet kehityksestä jälkeen. Monet eivät yksinkertaisesti ota uhkia vakavasti tai eivät edes tiedä niiden olemassaolosta. Mitä yrityksen on tehtävä? Dustinin Group CISO Dennie Karlsson kertoo kolmesta asiasta, jotka yritysten tulisi ennen kaikkea huomioida tietoturvan parantamiseksi.

Dustin vahvistaa pienten ja keskisuurten yritysten tietoturvaa aloittamalla yhteistyön kyberturvallisuusyritys Truesecin kanssa

Dustin vahvistaa pienten ja keskisuurten yritysten tietoturvaa aloittamalla yhteistyön kyberturvallisuusyritys Truesecin kanssa

Pohjoismaissa ja Benelux-maissa toimiva johtava verkossa palveleva IT-kumppani Dustin vahvistaa tietoturvatarjontaansa ja aloittaa yhteistyön kyberturvallisuusyritys Truesecin kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on vahvistaa Dustinin hallittuihin palveluihin liittyvää tietoturvatarjontaa. Palvelut on suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla ei ole omaa tietoturvaosastoa.