Ohita

Uutisarkisto

Dustin vahvistaa asemaansa pk-sektorilla ostamalla suomalaisen Chilit Oy:n

​Ruotsalainen Dustin on sopinut suomalaisen, erityisesti pk-yrityksille tuotteita, palveluita ja ratkaisuja tarjoavan Chilit Oy:n ostamisesta. Chilitillä on monipuolinen valikoima IT-ratkaisuja, vahva myyntiorganisaatio ja kasvava palvelusopimusten osuus pienille ja keskisuurille yrityksille.

Dustin kutsuu Black Friday-jouluostoksille

​Dustin toistaa menestyksen ja potkaisee käyntiin tämän vuoden joulumyynnin Black Fridayna ja tarjoaa uskomattomia tarjouksia perjantaista sunnuntaihin niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin.

Dustin on nimetty Dell EMC Titaanikumppaniksi

​Dustin, yksi johtavista pohjoismaisista IT tuotteiden ja palveluiden jälleenmyyjistä, ilmoitti tänään, että se on nimetty Dell EMC Titaanikumppaniksi. Titanium tason Dell EMC kumppaniohjelma nimeää kumppaneita, joilla on valmiudet, resurssit ja asiantuntijatason sertifioinnit tehden niistä alan asiantuntijoita omalla pätevyysalallaan.

Dustinin kestävän kehityksen raportti 2016: Edistysaskeleita tasa-arvon alueella ja lisää huomiota koko arvoketjulle

Monimuotoisuus ja tasa-arvo ovat yksi Dustinin viidestä tärkeimmästä polttopisteestä. Vuosina 2015/16 naispuolisten työntekijöiden osuus Dustinilla kasvoi 5 prosenttia ja nousi näin 27 prosenttiin. Naispuolisten esimiesten osuus nousi puolestaan 11 prosenttia kiiveten nyt 31 prosenttiin. Tavoitteena on, että työntekijäkaartin sukupuolijakauma nousisi naisten osuudelta vähintään 40 prosenttiin vuot

Dustin käynnistää joulusesongin Black Friday-kampanjalla

​Amerikkalainen ilmiö Black Friday, joka otti jalansijaa pohjoismaissa vuonna 2013, näyttää tulleen jäädäkseen. Tätä Dustin juhlii nyt erityistarjouksilla perjantaista sunnuntaihin ja jatkaa vielä uusilla tarjouksilla Cyber Monday-maanantaina. Uutuutena tänä vuonna järjestämme Black Friday kampanjan myös B2B-asiakkaille.

Dustin Finland valittu Vuoden Kumppaniksi Dell EMC Kumppanikonferenssissa

Dustin Finland on valittu Vuoden Kumppaniksi Dell EMC:n vuotuisessa Länsi-, Keski- ja Itä-Euroopan kumppanikonferenssissa Ateenassa. Tapahtuma juhlisti Delli EMC:nsitoutumista kanaviinsa ja yrityksen menestystä alueella 350 eri puolilta aluetta olevan kumppanin ja jakelijan voimin.

Businessforum vaihtaa nimensä Dustiniksi

​Businessforum vaihtaa nimensä ja integroituu samalla täysin Dustin -konserniin. Dustin osti Businessforumin vuonna 2013 ja lanseerasi suomalaisen verkkokauppansa huhtikuussa 2016. Tänä päivänä Dustin tarjoaa one-stop-shop-kaupan niin suomalaisille yrityksille ja julkiselle sektorille kuin myös kuluttajille.

Pohjoismaiden johtava B2B-verkkokauppa aloittaa Suomessa

Pohjoismaiden johtava B2B-verkkokauppa aloittaa Suomessa

Dustin, yksi Pohjoismaiden johtavimmista IT-tuotteiden sekä niihin liittyvien palvelujen jälleenmyyjistä, avaa tänään verkkokaupan Suomessa. Ruotsalaisella Dustinilla on yli 30 vuoden kokemus IT-tuotteiden myynnistä yritysmarkkinoilla. Dustin on erikoistunut pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin ja yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus verkkokaupasta.

Juha Kivikoskesta Businessforumin maajohtaja

​Juha Kivikoski on nimitetty Businessforumin maajohtajaksi vastaamaan Dustinin toiminnasta Suomessa. Tätä ennen Kivikoski oli Intel Securityn maailmanlaajuisesta myynnistä vastaava johtaja. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Stonesoftissa, Ciscossa ja Microwarehousessa.

Näytä lisää